Yleiset pelisäännöt:

● Oma ikäluokka on ensisijainen joukkue. Lisäpelejä ja harjoitusta vanhemmasta ikäluokasta, mutta vain valmentajien yhteisestä päätöksestä.

● Vanhempaan ikäluokkaan pääsääntöisesti siirtyminen edellyttää valmentajien ja seuran johtokunnan erillistä päätöstä.

● Pelatessaan useammassa eri ikäluokassa, maksetaan kunkin joukkueen erikseen määrittämä kohtuullinen maksu, joka kattaa valmennuskulut.

● Pelimatkoille tulee nimetä matkanjohtaja, joka vastaa joukkueen liikkumisista tapahtumissa. Pääsääntöisesti tämä on joukkueenjohtaja.

● Alkoholin ja muiden nautintoaineiden käyttö, sekä tupakointi on ehdottomasti kielletty edustaessani seuraa tai ollessani seura-asusteessa.

● Sellaisen junioripelaajan, joka on täyttänyt joukkueen maksuvelvoitteet, siirtymistä toiseen seuraan ei tulisi vaikeuttaa missään vaiheessa pelikautta. Vanhalla joukkueella on kuitenkin vapaan siirtoajan ulkopuolisissa siirroissa halutessaan oikeus korvaukseen, joka kattaa joukkueen ko. kaudelle suunnitellusta pelaajakohtaisesta kausimaksusta 50% (syys- ja kevätkausi). Poislukien paikkakunnalta muutto.

● Toista seuraa edustavan, mutta SB Heinolan joukkueessa harjoittelevan pelaajan on maksettava seuralle joko jäsenmaksu, tai kannatusjäsenmaksu. Joukkue sopii kk/kertamaksuista pelaajan huoltajien kanssa ja siihen ei seurana puututa. Maksun on oltava kohtuullinen, joka kattaa valmennus sekä salikulut.

● SB Heinola ei kiusaa, älä sinäkään!