Edustukselle vierasvoitto Imatralta
Julkaistu: 11.10.2020 00.00

Edustukselle vierasvoitto Imatralta

Perjantai-illan Suomisarja-kamppailu Imatralla Troopersia vastaan päättyi Edustuksen voittoon lukemin 2-5. Maalintekijänä kunnostautui Max Salonen, joka tehoili itselleen hattutempun. Valmentaja Oskari Lahnalahti kommentoi perjantaista peliä:

– Troopers oli odotettua pallollisempi joukkue ja samalla joukkueen identiteetti oli hieman muuttunut. Pystyimme luomaan vastustajaa enemmän maalipaikkoja, vaikka vastustaja piti enemmän palloa. Molemmat joukkueet myös loivat tulosta enemmän maalipaikkoja, mutta me oltiin hiukan kärsivällisempiä maalipaikkojen luonnissa, ja siten pääsimme parempiin paikkoihin. Nämä olivat tärkeät ensimmäiset pisteet kauteen ja tutun vastustajan kotiluolasta ei ole koskaan helppoa hakea pisteitä. Varsinkin toisen erän viisi viimeistä peliminuuttia oli esimerkillistä peliä meiltä.

Edustuksen osalta sarja jatkuu tulevana keskiviikkona 14.10. ensimmäisellä kotipelillä, kun viime kaudelta tutut Kouvolan Sudet saapuvat ottamaan mittaa miehistä klo 18:30 Vierumäki Areenalle.

Perjantaina pelatun ottelun tilastot näet täältä: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/216174/yhteenveto



Salibandy Heinola ry

Y-tunnus 2500085-9

Urheilukatu 2, jäähalli

18100 Heinola

Puh: Jari Vastamäki 040 540 9045

Email: jari.vastamaki@sbheinola.fi