C2 pojat, SM-Sarja

SBH C2 - Karhut  3 - 6

Vierumäki Areena

Karhut niukasti parempi loppulukemin 3-6

C2 poikien kotiturnauksen iltapelistä muodostui kahden väsyneen joukkueen välinen ottelu. Ensimmäisessä erässä peli aaltoili kentän päästä päähän, mutta erätauolle mentiin kotijoukkueen 2-1 johdossa. SB Heinola siirtyi 1-0 johtoon ajassa 4.45, kun Atte Kuhanen taisteli pallon Topias Tarvaalalle maalin eteen eikä Topias erehtynyt maalipaikassaan. Karhujen tasoituksen jälkeen Miro Huvinen ampui Peetu Rantalan syötöstä kotijohdon 2-1 lähes puolesta kentästä vapaalyönnin jatkotilanteesta. Juho Rantalan 3-1 maali heti toisen erän ensimmäisessä vaihdossa vaikutti jo kääntävän ottelua kotijoukkueelle, mutta toisin kävi. Karhut hiipivät tasoihin kahdella maalillaan vielä toisen erän aikana. Liekö ErVi ottelu painanut SB Heinolan poikien jaloissa, sillä myös laukaukset kääntyivät toisessa erässä Karhuille lukemin 15-3. Kolmas erä ehti vanhentua vain minuutin, kun Jussi-Pekka Raitanen käveli SB Heinolan maalille ja löi maalivahdista kimmonneen pallon verkon perukoille. Loppuerän aikana nähtiin vielä kotijoukkueen jäähyilyä, epäonnistunut rangaistuslaukaus sekä Karhujen 3-6 voittomaali. "Kaiken kaikkiaan mielenkiintoiset ensimmäiset kotipelit tässä sarjassa. ErVi ottelun ensimmäinen puolisko oli pojilta upeaa peliä; pysyimme pelisuunnitelmassa ja haastoimme aktiivisesti sarjakärkeä. Ehkä passiivisempi avauspeli olisi auttanut jaksamaan paremmin Karhut ottelun, sillä Karhuja vastaan pelaaminen tuppasi menemään väkinäiseksi puskemiseksi. Emme pystyneet pelaamaan pitkiä pallollisia vaihtoja yhdessä viisikkona ja luovuimme pallosta liian kevyesti. Ehkä väsymys toi mukanaan maitohappoa myös korvien väliin. Sarja on kuitenkin vielä alkuvaiheessa ja näistäkin peleistä saamme lisää oppia tuleviin koitoksiin. Vielä yksi turnaus ja sitten pääsemme yksittäisiin otteluihin, jotka todennäköisesti sopivat tälle joukkueelle turnauspelaamista paremmin", summaa päävalmentaja Teppo Rantala kotiturnauksen annin.

Tilastot

3 - 6

Karhut
2 - 11 - 20 - 3
4'MaaliTarvaala Topias
4'MaalisyöttöKuhanen Atte
8'MaaliHuvinen Miro
8'MaalisyöttöRantala Peetu
15'MaaliRantala Juho
15'MaalisyöttöLahnalahti Lauri
32'Jäähy: 2minHuvinen Vili
44'Jäähy: 2minRantala Juho