C2 pojat, SM-Sarja

SBH C2 - TPS  7 - 10 VL

Iisalmen urheilutalo

TPS niukasti parempi lukemin 7-10

C2 pojat aloittivat ottelun TPS:aa vastaa erinomaisesti. Ajassa 5.39 peli oli Heinolalle jo 0-2 Henri Mertsalmen ja Juho Rantalan maaleilla. Vauhdikkaan avauserän jälkimmäinen puolisko sujui kentällä tasaisissa merkeissä, SB Heinola pystyi luomaan tukun laadukkaita maalipaikkoja, mutta TPS viimeisteli paikoistaan tehokkaammin ja erätauolle mentiin tasalukemissa 2-2. Toisessa erässä osat vaihtuivat ja TPS vyörytti hyökkäyksiään kohti SB Heinolan maalia onnistuen ohittamaan Heinolan maalilla torjuneen Niklas Nikin kolmesti. Miko Töyrylän tahtomaali piti SB Heinolan kuitenkin pelissä mukana ja erän viimeisillä minuuteilla Juho ja Peetu Rantala tasoittivat ottelun maaleillaan lukemiin 5-5. SB Heinola sai kolmanteen erään lentävän lähdön, kun Eliel Rae syötti ja Atte Kuhanen ampui lähietäisyydeltä SB Heinolan johtoon 6-5. Valitettavasti seuraavat 5 minuuttia ratkaisivat pelin TPS:lle. Tehokkaasti viimeistellyt TPS teki 4 maalia, eikä Peetu Rantalan kavennus kolme minuuttia ennen ottelun loppua enää nostanut SB Heinolaa mukaan taisteluun pelin voitosta. Kaksi sarjapistettä lähtivät näinollen länsirannikolle loppulukemin 7-10. "Hieno startti joukkueelta ja aavistuksen paremmalla viimeistelyllä peli olisi ollut mahdollista hoitaa jo ensimmäisessä erässä. Tiedettiin TPS:n vahvuudet ja pystyttiin pitämään hyökkääjät pois parhaalta maalintekosektorilta. Pallolliseen peliinkin on tullut lisää itseluottamusta, vaikka pitemmissä hyökkäysalueen hyökkäyksissä meillä on vielä paljon parannettavaa. Kymmenen omiin on kuitenkin liikaa, jos aikoo tässä sarjassa pisteitä raapia, summaa avauspelin SB Heinolan valmennuksesta Oskari "professori" Lahnalahti."

Tilastot

7 - 10 VL

TPS
2 - 23 - 32 - 50 - 00 - 0
0'MaaliMertsalmi Henri
0'MaalisyöttöRantala Juho
5'MaaliRantala Juho
5'MaalisyöttöLahnalahti Lauri
16'MaaliTöyrylä Miko
26'MaaliRantala Juho
26'MaalisyöttöHelle Topias
28'MaaliRantala Peetu
28'MaalisyöttöMertsalmi Henri
31'MaaliKuhanen Atte
31'MaalisyöttöRae Eliel
41'MaaliRantala Peetu
41'MaalisyöttöMertsalmi Henri