C2 pojat, SM-Sarja

SBH C2 - Welhot  13 - 2

Vierumäki Areena

C2 antoi Welhoille kylmää kyytiä

Edellisen kerran marraskuussa kotihallissaan esiintynyt SB Heinola ei ollut unohtanut missä maaliverkot Vierumäki Areenalla sijaitsevat. Kuopion Welhot joutuivat poistumaan lauantai-illan mittelöstä 13-2 (6-1, 5-1, 2-0) tappio harteillaan kotijoukkueen varsin yksipuolisen näytöksen jälkeen.

" Valmistautuminen peliin sujui mukavasti ja pelaajat pystyivät aika mallikkaasti pysymään sovituissa suunnitelmissa. Etenkin avauserässä saimme luotua lukuisia ylivoimahyökkäyksiä, joista lopulta syntyi tulostakin. Etenkin olen tyytyväinen siihen ilmeeseen jolla pojat halusivat yhdessä puolustaa omaa maaliaan vaikka ottelu oli kahden erän jälkeen jo lukemissa 11-2. Tämä kertoo hyvästä moraalista ja siitä että jokainen haluaa pelata joukkueelle eikä mieti ainoastaan omia pistepörssilukemiaan." Kaikki kolme viisikkoa pelasivat hyvän ottelun ja Niklas Nikki torjui varmasti läpi ottelun. Tästä on hyvä jatkaa huomiseen todelliseen 6 pisteen otteluun KooVeeta vastaan." Kommentoi peliä valmentaja Teppo Rantala.

Ensimmäisen erän jälkimmäisellä puoliskolla SB Heinola nykäisi jo ratkaisevan tuntuisen 5 maalin eron Welhoihin Atte Kuhasen hattutempulla sekä Miro Huvisen ja Juuso Virtasen tyylikkäiden osumien avulla. Erätauolla maalille tullut Atte Mäkinen joutui kaivamaan pallon maaliverkosta heti toisen erän avausminuutilla, kun Juho Rantalan tulinen rannelaukaus heilahti oikeaan yläkulmaan. Loppuerän aikana kotijoukkueen vahva pallollinen pelaaminen oli Welhoille liikaa ja ero kasvoi maali maalilta isommaksi. Summerin soidessa vuoden ensimmäinen kotivoitto ja 3 pistettä Heinolaan lukemin 13-2. Atte Kuhanen (4+0), Juho Rantala (3+2), MIro Huvinen (2+2) ja Juuso Virtanen (2+2) johtivat tehokkaimmin laajalla rintamalla onnistuneen kotijoukkueen maalitalkoita.

Tilastot

13 - 2

Welhot
6 - 15 - 12 - 0
3'MaaliRantala Juho
3'MaalisyöttöLahnalahti Lauri
7'MaaliVirtanen Juuso
7'MaalisyöttöKokkola Tuomas
11'MaaliHuvinen Miro
11'MaalisyöttöSalonen Anton
11'MaaliKuhanen Atte
11'MaalisyöttöVirtanen Juuso
15'MaaliKuhanen Atte
15'MaalisyöttöSalonen Anton
19'MaaliKuhanen Atte
19'MaalisyöttöRantala Juho
20'MaaliRantala Juho
20'MaalisyöttöHuvinen Miro
21'MaaliHelle Topias
21'MaalisyöttöKokkola Tuomas
24'Jäähy: 2minTarvaala Topias
25'MaaliLahnalahti Lauri
25'MaalisyöttöSalonen Anton
26'MaaliRantala Juho
26'MaalisyöttöHuvinen Miro
36'MaaliVirtanen Juuso
36'MaalisyöttöHelle Topias
56'MaaliKuhanen Atte
56'MaalisyöttöVirtanen Juuso
59'MaaliHuvinen Miro
59'MaalisyöttöLahti Valtteri