C2 pojat, SM-Sarja

Welhot - SBH C2   5 - 4

Kuopiohalli

C2 Kuopion Welhot - SH Heinola 5-4 ja.

SB Heinolan C2 pojat palasivat Kuopion matkalta yhtä sarjapistettä rikkaampana. Tasainen ottelu ratkesi lopulta jatkoaikamaalilla kotijoukkueen eduksi numeroin 5-4. (0-2, 3-2, 1-0, 1-0). Ensimmäinen erä oli vierasjoukkue SB Heinolan hallintaa. Pallo liikkui mukavasti ja viisikkopuolustus näytti toimivan suunnitelmien mukaisesti. Avausmaalin SB Heinolalle teki Miro Huvinen Topias Helteen maukkasta syötöstä. Erän loppupuolella Juho Rantala lisäsi johdon lukemiin 0-2 upealla yksilösuorituksella neljän Welhojen pelaajan ahdisteluista huolimatta.

Toinen ja kolmas erä käänsivät ottelua kotijoukkueelle. SB Heinola kävi vielä 2-4 johdossa MIro Huvisen ja Veeti Yli-Talosen osumilla mutta kolmannessa erässä Welhot puristivat ottelun tasalukemiin ajassa 47.17. Erän loppupuolella molemmilla joukkueilla oli maalipaikat ottelun ratkaisuun, mutta ylärimaa lähemmäs ei Welhot maalia päässyt ja lopullinen ratkaisu syntyi lopulta jatkoajalla, kun Atte Savolainen päätti vastahyökkäyksen tehokkaasti Heinolan maaliin.

"Hankalahko aamuottelu, jossa ensimmäinen erä oli meiltä tiivistä ja taistelevaa salibandya. Welhot kuitenkin jaksoivat taistella täydet 60 minuuttia ja meidän pojilla alkoi osalla jalka painaa, kun pitkät pallolliset hyökkäykset jäivät uupumaan kaksinkamppailuiden häviämisen seurauksena. Pienet heikot ratkaisut maksoivat lopulta muutaman sarjapisteen, mutta otetaan tämä yksi piste mieluusti takataskuun taistelussa play-off paikasta": summaa valmentaja Teppo Rantala. Sarjakärki OLS saapuu Vierumäelle la 8.2 klo 13.30, silloin on seuraavan kerran sarjapisteitä jaossa.

Tilastot
Welhot

5 - 4

0 - 23 - 21 - 0
7'MaaliHuvinen Miro
7'MaalisyöttöHelle Topias
13'MaaliRantala Juho
13'MaalisyöttöRantala Peetu
25'MaaliHuvinen Miro
25'MaalisyöttöRantala Juho
29'MaaliYli-Talonen Veeti
29'MaalisyöttöLiikola Riku
36'Jäähy: 2minTarvaala Topias
54'Jäähy: 2minRantala Juho