P16, SM-Sarja

Oilers - SBH   12 - 8

Esport Areena

Oilers - LaSB Heinola 12-8

C1 SM-sarjan toinen ottelu Espoossa päättyi kotijoukkueen voittoon lukemin 12-8 (3-2, 3-2, 6-4). Ensimmäisessä erässä maaleja tehtiin vuorotellen, Rasmus Lunden ja Miro Huvinen veivät vierasjoukkueen 1-2 johtoon erän loppupuolella, mutta Oilers nappasi lopulta erävoiton kahdella nopealla maalilla erän loppuun. "Pojilta ihan positiivinen ensimmäinen erä vieraskentällä. Saimme käännettyä lukuisia ylivoimahyökkäyksiä ja luotua maalipaikkoja 5-8 maaliin, mutta lukemat kääntyivät kotijoukkueelle meidän aavistuksen hätäisten maalintekoyritysten takia."

Toisessa erässä Juuso Virtanen käänsi ottelun kahdella salamamaalillaan jälleen vierasjohdoksi 3-4. Johtoasemassa pelaamista kesti kuitenkin ainoastaan muutama minuutti ja pelin puolessa välissä Oilers oli onnistunut kääntämään numerot jälleen kotijohdoksi 6-4. Näissä lukemissa mentiin lopulta toiselle erätauolle. "Toisessa erässä peli tasaantui meidän alun hallinnan jälkeen ja ottelun lopullinen ratkaisu siirtyi kolmanteen erään."

Oilers lisäsi johtonsa vielä lukemiin 7-4, kunnes LaSBHeinola syttyi vielä taistelemaan pelin voitosta. Atte Kuhanen, MIro Huvinen ja Juho Rantala latoivat pallon kolmesti OIlers-maaliin. Maali-iloittelu jatkui ja Oilers siirtyi jälleen johtoon vain 20 sekuntia LaSBHeinolan tasoitusmaalin jälkeen. Sisuuntunut vierasjoukkue jaksoi kuitenkin taistella pelin tasoihin ajassa 52.17 Olli Maksimaisen tarkalla rannelaukauksella takayläkulmaan. Viimeinen 7 minuuttia käänsi kuitenkin ottelun lopulta Oilersille, loppulukemin 12-8. "Lopulta tästä pelistä muodostui hiukan avointen ovien salibandymatsi, jossa Oilers onnistui paremmin maalipaikoissaan. Fyysisesti pojat jaksoivat ihan hyvin 60minuuttia, vaikka ottalun lopussa Oilers nykäisi pelin voittoon tarvittavat maalit. Tiedämme että pystymme vielä parantamaan paljon, etenkin 12 maalia omaan päähän on ehdottomasti liikaa jos halutaan alkulämmittelyfutiksen hassuttelujen ja mukavien muistojen lisäksi napata sarjapisteitä tuliaisiksi Heinolaan. Viime viikkoina treeneissä on päästy taas sellaiseen tekemiseen kiinni, että tulevien kahden vieraspelin aikana voi tapahtua vaikka mitä. Sarjan alku on osoittanut että paljon pelataan ristiin ja sarjasta on tulossa erittäin tasainen. Kuka tahansa 12 joukkueesta voi voittaa kenet tahansa, mikä lisää mielenkiintoa entisestään. Mahtavaa että pelejä on pystytty pelaamaan ja ensi lauantaina lähdetään taistelemaan Hämeenlinnaan avauspisteistä Steelersiä vastaan", kommentoi Espoon reissua valmentaja Teppo Rantala.

Tilastot
Oilers

12 - 8

3 - 23 - 26 - 4
9'MaaliLundén Rasmus
9'MaalisyöttöRantala Juho
12'MaaliHuvinen Miro
12'MaalisyöttöKuhanen Atte
24'MaaliVirtanen Juuso
24'MaalisyöttöTöyrylä Miko
26'MaaliVirtanen Juuso
26'MaalisyöttöKokkola Tuomas
28'Jäähy: 2minRantala Juho
33'Jäähy: 2minSalonen Anton
43'MaaliKuhanen Atte
43'MaalisyöttöMaksimainen Olli
47'MaaliRantala Juho
47'MaalisyöttöMaksimainen Olli
47'MaaliHuvinen Miro
47'MaalisyöttöRantala Peetu
52'MaaliMaksimainen Olli
52'MaalisyöttöRantala Juho