Akatemia pelasi vahvan RajaCupin

18.09.2017

Akatemia pelasi vahvan RajaCupin

SB Heinola Akatemia kävi mittaamassa pelikuntoaan kovatasoisessa harjoitusturnauksessa Vantaalla, johon oli ilmottautunut jälleen kerran yli 30 joukkuetta. Akatemian RajaCup-historia ei ollut ennen lauantain turnausta kovinkaan valoisa, mutta uusiutunut joukkue lähti pelaamaan positiivisin mielin. Tuloksena voitto, tappio ja tasapeli. Maalierokin pysyi maltillisena; seitsemän tehtyä ja seitsemän päästettyä.

MäNMKY – SB Heinola Akatemia 2-3

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui etukäteen kovaksi joukkueeksi tiedetty MäNMKY, jonka pelaajavalmentajana operoi entinen Liiga-pakki, Jere Kinanen. Akatemia sai otteluun salama-alun, kun se iski ottelun ensimmäisen osuman ylivoimalla. Maalintekijänä Ossi Lahti ja syöttöpiste Tero Tommolle.
Vastustaja pääsi tasoihin komealla rannelaukauksella, kun Akatemian pelurit väittelivät vielä tuomarin kanssa siitä, että miten päin vaparin olisi kuulunut mennä. Vastustajan tasoitusosuma kuitattiin nopeasti kun Akatemian maaliruisku, Tero Tommo tinttasi heinolalaiset johtoon.
Mäntsäläläiset onnistuivat kirimään jälleen tasoihin ja tasainen ottelu tarjosi jännitystä loppuun saakka. Voitto-osuma nähtiin noin viisi minuuttia ennen loppua, kun Kalle Laitinen tarjoili ja Nuutti Vihtilä laukoi taululle numerot 2-3. Lopussa SB Heinola puolusti vimmatusti ja kaappasi pisteet ottelun ennakkosuosikilta.

SB Heinola Akatemia – ECG 1-2

Päivän toinen ottelu oli päivän haastavin koitos ja helsinkiläinen ECG onnistui ottamaan pisteet omiin nimiinsä. Vastustaja oli taitava, hyvin pallolla pelaava joukkue, joka ei lähtenyt peruuttelemaan.
Heinola onnistui roikkumaan mukana vastustajan pyörityksessä, ja mustapaidat loivat tukullisen maalipaikkoja, mutta tehottomuus tuntui vaivaavan koko joukkuetta.
Vastustaja onnistui maalaamaan ensiksi, mutta SB Heinola punnersi tasoihin Tero Tommon osumalla, jonka syöttäjänä oli Juho Knaappila. Vastustaja noudatti systeemiään tiukasti ja se pelasi palloa maalinedustalle, mistä ECG myös räppäsi ottelun voittomaalin maalivahti Jere Ojalan selän taakse.

Blackbirds M3 – SB Heinola Akatemia 3-3

Päivän viimeinen vastus tiedettiin viime vuoden RajaCupin mestariksi ja äärimmäisen hyväksi joukkueeksi. Ottelun alussa heinolalaiset kunnioittivat kovaa vastustajaa ja Akatemia päästi kaksi maalia omaan nuottaan.
Taistelu jatkopaikasta yltyi ja tietynlainen #Hanaa-asenne kaivettiin esiin. Kalle Laitinen aloitti kirin tälläämällä pallon pömpeliin, Riku Kankaanpään esityöstä. Nopeasti kavennusosuman jälkeen Kankaanpää oli itse maalintekovuorossa ja Tommo vastasi tarjoilupuolesta.
Heinolalaiset pääsivät selkeään flow-tilaan ja Akatemia meni ottelussa johtoon viisi minuuttia ennen loppua päivän pistekuninkaan, eli Tommon maalilla. Osuman alusti Riku Pietinen.
Muutama minuutti ennen päätössummeria Blackbirds pääsi kaatamaan kylmää vettä heinolaisryhmän pelishortseihin, kun tasoitusosuma kirjattiin pöytäkirjoihin.
Tulos oli joka tapauksessa erinomainen, kun otetaan huomioon vastustajan taso. Turnauksessa nähty peli-ilme lupaa hyvää sarjakauden alla.

07.02.20182004 ja 2005 syntyneiden pelaajien try-in harjoitukset
06.11.2017D1 pojat ylialueelliseen jatkosarjaan
03.10.2017Akatemia avasi kautensa neljällä pisteellä
18.09.2017Akatemia pelasi vahvan RajaCupin
28.08.2017D1 pojat Mestareiden Cupiin Turkuun
24.05.20172006-2008 syntyneet tytöt tervetuloa mukaan!
11.04.2017C1-poikien Try In harkat toukokuussa
10.04.2017Seuramatka Superfinaali 22.4.
10.04.2017Miesten edustuksen avoimet treenit jatkuu!
08.04.2017D2 pojat alueloppuhuipentuman voittoon

Siirry arkistoon »