Akatemia avasi kautensa neljällä pisteellä

03.10.2017

Akatemia avasi kautensa neljällä pisteellä

SB Heinolan Akatemia avasi sarjakautensa sunnuntaina Iitissä kahdella ottelulla. Heinolaisten vire oli hyvä, mutta virheitä oli vielä turhan paljon. Pitää kuitenkin muistaa, että turnaus oli kauden ensimmäinen.

SB HEINOLA AKATEMIA – JPS-75/2 4-3

Ensimmäisenä vastaan asettui JPS-75/2 ja SB Heinola oli vahvempi lukemin 4-3. SB Heinola aloitti maalinteon ajassa 3.22, kun kauden ensimmäinen sarjamaali syntyi Juho Knaappilan lavasta, maalin syöttäjänä oli kapteeni Saku Lehto.
Avausmaalin jälkeen vastustaja teki kaksi maalia SB Heinolan verkkoon, mutta kuitti oli nopea, kun tasoitusmaali tuli 11 minuutin kohdalla. Maalintekijänä Waltteri Saari ja syöttäjänä pistenikkari Tero Tommo, osuma oli Saarelle Akatemia-uran ensimmäinen.
Toinen erä meni maalittomissa merkeissä, mutta Akatemia aloitti kolmannen erän ryminällä. Kolme minuuttia erän alusta oli Tommon vuoro ampua kuulaa verkkoon, Saari tarjoili osumaan huikean poikkisyötön. Kolme minuuttia edellisestä kapteeni-Lehto tälläsi pallon JPS-veskarin selän taakse Roope Tikkalan passista. Vastustaja onnistui vielä kaventamaan, mutta heinolalaisten tiivis puolustaminen piti lukemat voittoisina. Onnistujina voidaan pitää koko ykkösketjua, joka dominoi pisteiden valossa.

KoRe/2 – SB HEINOLA AKATEMIA 6-8

Päivän toinen koitos oli KoRe/2:sta vastaan ja vastustaja tiedettiin taitavaksi joukkueeksi, mutta sillä oli mukana vain kahdeksan kenttäpelaajaa. Moninaisten ja erikoisten vaiheiden jälkeen Akatemia voitti ottelun lukemin 6-8.

Ensimmäinen erä ja ottelun alku oli erikoinen. Vastustaja sai lyhyellä aikajänteellä kaksi rankkaria, jotka Niko Idänpirtti torjui loistavasti. Kun rankkarit eivät uponneet, niin Heinolan pelurit istuivat rangaistusaitiossa. Alivoima toimi kuitenkin mainiosti ja SB Heinola hallitsi ottelua tulostaululla.
Ottelun ensimmäinen osuma oli jälleen Lehdon käsialaa, syöttöpiste Tommolle. Ajassa 10.40 Nuutti Vihtilä ampui 0-2-osuman Kalle Laitisen poikkisyötöstä.
Akatemia yritti todella rikkoa myyttiä, jonka mukaan otteluita ei voiteta rangaistusaitiosta käsin, kun Antti Raatikaiselle tuomittiin viiden minuutin rangaistus huitomisesta.
Vastustaja onnistui maalinteossa lähes heti viiden minuutin ylivoiman jälkeen, mutta sitten Heinola osui kahdesti peräjälkeen. Ensin Saku Kyngäs nautiskeli Laitisen syötöstä yläpeltiin ja seuraavaksi osui Roope Tikkala, jolle maali oli myös ensimmäinen Akatemian pelipaidassa.
Vastustaja hyödynsi hyökkäyksiään tehokkaasti ja kavennusmaali tuli nopeasti Tikkalan maalin jälkeen. Leevi Leinon ensimmäinen maali miesten peleissä ja Tommon värkkäämä osuma huojensivat Akatemia pelaamista, ja erätauolle lähdettiin lukemista 3-6.
Kolmannessa erässä Lehto ja Vihtilä osuivat molemmat kertaalleen, mutta vastustajan väkevä kiri meinasi muodostua ongelmaksi heinolaisille. Aikalisä tuli kuitenkin hyvään saumaan ja Akatemia selvi ottelusta lähes kuivin jaloin ja pistepussi karttui kahdella pisteellä.

Turnauksen saldona kaksi voitettua ottelua ja neljä sarjapistettä, sekä lukuisia henkilökohtaisia onnistumisia. #HANAA

07.02.20182004 ja 2005 syntyneiden pelaajien try-in harjoitukset
06.11.2017D1 pojat ylialueelliseen jatkosarjaan
03.10.2017Akatemia avasi kautensa neljällä pisteellä
18.09.2017Akatemia pelasi vahvan RajaCupin
28.08.2017D1 pojat Mestareiden Cupiin Turkuun
24.05.20172006-2008 syntyneet tytöt tervetuloa mukaan!
11.04.2017C1-poikien Try In harkat toukokuussa
10.04.2017Seuramatka Superfinaali 22.4.
10.04.2017Miesten edustuksen avoimet treenit jatkuu!
08.04.2017D2 pojat alueloppuhuipentuman voittoon

Siirry arkistoon »