Edustukselle kotivoitto vuoden viimeisestä pelistä – loppuvuosi vietetään tauolla
Julkaistu: 30.11.2020 00.00

Edustus nappasi viime keskiviikkona kotivoiton 7-5, kun Kosken Dynamo oli Vierumäellä vieraissa. Valmentaja Oskari Lahnalahti palasi vielä keskiviikon tunnelmiin kommentoiden peliä.

"Dynamo pelasi odotetusti ja samalla kaavalla kuin 2-divisioonassa. Pystyimme hyödyntämään kolme ensimmäistä maalipaikkaa ja lyömään 3-0. Sen jälkeen tuhlailtiin omia paikkoja, vaikka tehtiinkin vielä neljä maalia.

Hyödynsimme vastustajan huonon ensimmäisen erän, vaikka meidänkin peli kehittyi pelin edetessä. Varsinkin on oltava tyytyväinen siihen, että pystyttiin hoitamaan voitto johtoasemasta, vaikka kaveri kavensi 3-erän alkupuolella 6-2 -> 6-5.

Joukkueella on hieno syyskierros takana ja kuten sarjataulukosta huomataan, taistelemme todella top 3 -sijasta. Ja välisarjassa pääsemme kohtaamaan sarjajohtajan Sudet kaksi kertaa."

Salibandyliiton alainen kilpailutoiminta keskeytetään aikavälillä 1.–31.12.2020. Keskeytys ei koske pääsarjoja eli F-liigan miesten ja naisten sarjoja ja miesten Divaria, jotka jatkuvat alueelliset yleisörajoitukset huomioiden. Täten siis Suomisarjakin on tauolla ja Edustus pääsee jatkamaan pelejä toivottavasti tammikuun puolella.