B-tytöt jatkaa sarjaa voittoputkella
Julkaistu: 14.10.2018 00.00

Heinolan B- tytöt jatkoivat lauantaina sarjapelejä Kuopiossa. Vastaan asettui tällä kertaa Lahden Pelicans ja Mikkelin Hatsina. Ensimmäinen peli Pelicansia vastaan alkoi tahmeasti siitä huolimatta, että ainostaan Heinola teki maaleja. Ensimmäinen maali vastustajalle kimposi ikävästi Heinolan oman pelaajan lavasta. Heinola teki kuitenkin kaksi maalia ensimmäisessä erässä ja erä päättyi lukemiin 2-1. Ensimmäisen erän maalien siivittämänä peli alkoi pikkuhiljaa kulkea ja jälleen maalattin kaksi kertaa vastustajan saadessa vain yhden maalin. Peli päättyi lopulta lukemiin 7-3. Lukemat olisivat voineet olla vastustajan kannalta huonommatkin, sillä maalipaikkoja oli runsain määrin. Heinolan maalivahti Helmi Rautkoski torjui nuoresta iästään huolimatta pelin tarkasti ja varmoin ottein. Pisteille ylsivät kapteeni Jenna Lumela 2+0 Henna Piironen 1+1 Carita Lanteri 1+1 Iida Järvinen 1+1 Annika Toivanen 1+0 Hilla Samio 1+0 Sara Töyrylä 0+1 Vilma Bosley 0+1

Toinen peli oli Hatsinaa vastaan, joka tiedettiin jo ennalta hankalaksi, joten alku oli myös tässä pelissä tahmea. Peli oli hidastempoinen ja alussa tyttöjen oli vaikea päästä peliin mukaan. Ensimmäinen erä päättyikin lukemiin 1-1 . Ensimmäisen erän jälkeen Heinolan tyttöjen peli alkoi kulkea, eikä vastustajalla ollut enää mitään mahdollisuuksia voittoon. Loppulukemat olivat 7-2 SB Heinolalle. Myös tässä pelissä Heinolan maalivahti Helmi Rautkoski pelasi varman pelin. Kaikki kolme kentällistä pelasivat hyvää peliä molemmissa otteluissa.Tästä on hyvä jatkaa lohkon kärkipaikalla. Toisessa ottelussa pisteille ylsivät Henna Piironen 2+1 Annika Toivanen 2+0 Hilla Salmio 0+2 Jenni Niemi 1+0 Carita Lanteri 1+0 Vilja Suntiala 1+0 Inka Helin 0+1 Jenna Lumela 0+1 Ja Iines Pendolin 0+1