Kaksi tappiota B-tytöille
Julkaistu: 28.10.2018 00.00

Kaksi tappiota B-tytöille

Sunnuntaina 28.10 B-tytöt kävi pelaamassa kaksi sarjapeliä Lappeenranassa.Ensimäisessä pelissä astui vastaan Josba Joensuusta. Tänään Heinolan pelit eivät sujuneet ollenkaan. Alusta asti oli havaittavissa että Josba oli nopeampi ja liikutti palloa kentällä Heinolan tyttöjä paremmin. Josban tytöt myös karvasi vahvasti eikä Heinolan tytöt saaneet yhtään maalia koko pelissä Josban maalatessa neljä kertaa. Heinola maalilla torjuva Helmi Rautkoski venyi upeisiin torjuntoihin.


Toisessa pelissä vastassa oli Kuopion Welhot joka nappasinkin sarjan kärkipaikan tänä viikonloppuna. Heinolan tytöillä oli tässä pelissä yritystä enemmän kuin ensimmäisessä mutta se ei juurikaan tuottanut tulosta. Welhojen peli oli hyvin kurinalaista ja rauhallista. Heinola oli jo kuusi maalia tappiolla ennen kuin se onnistui ensimmäisen maalin teossa Carita Lanterin maalatessa Henna Piirosen syötöstä. Heinolan toisen maalin teki Iines Pendolin ja tämänkin maalin syötti Henna Piironen joka sitkeästi jaksoi ahkeroida kentällä. Ottelu päättyi kuitenkin murskalukemin 9-2

Seuraaviin sarjapeleihin tytöt lähtee kuitenkin taistelutarmoa uhkuen. Ne pelataan Heinolassa 24.11. Silloin vastaan astuu Sudet Kouvolasta ja NST Lappeenrannasta.

Seuran uusimmat

Salibandy Heinola ry

Y-tunnus 2500085-9

Urheilukatu 2, jäähalli

18100 Heinola

Puh: Jari Vastamäki 040 540 9045

Email: jari.vastamaki@sbheinola.fi