C2 pojat, SM-Sarja

SBH C2 - OLS  6 - 7

Vierumäki Urheiluhalli

SB Heinola C2-OLS 6-7.rl

C2 poikien SM- sarjan kärkiottelusta SB Heinola- OLS muodostui jännitysnäytelmä vailla vertaa. Toistaiseksi tappioitta kauden pelannut OLS nappasi lopulta 2 sarjapistettä Ouluun rangaistuslaukauskilpailun jälkeen lukemin 6-7 (1-2, 2-3, 3-1, 0-0, 1-0).

SB Heinola aloitti ottelussa maalinteon ,kun Peetu Rantalan tarkka laukaus yläkulmaan upposi hyvin pelanneen OLS maalivahti Joona Tauriaisen selän taakse ajassa 3.11. Erä jatkui kotijoukkueen hallinnassa, mutta sarjakärki OLS osoitti vaarallisuutensa kahdella maalilla erän puolivälissä. Aavistuksen tehokkaampi viimeistely olisi vienyt SB Heinolan johdossa ensimmäiselle erätauolle, 1-2 vierasjohdon sijaan.

Toisessa erässä OLS lisäsi johtonsa ylivoimalla lukemiin 1-3, kunnes Anton Salonen toi komealla yksilösuorituksellaan kotijoukkueen taas maalin päähän ja Atte Kuhanen kuittasi pelin tasoihin Juuso Virtasen syötöstä ajassa 28.11. Runsanlukuinen kotiyleisö (140 henkeä) heräsi kannustamaan kotijoukkuetta toden teolla, mutta erän lopulla OLS kuittasi nopeasti vastahyökkäyksistä pelin lukemiin 3-5. Näissä numeroissa siirryttiin lopulta toiselle erätauolle.

Kolmannessa erässä SB Heinola osoitti taistelevansa tosissaan paikasta kevään play-offeihin. Laitahyökkääjäksi viimeiseen erään siirtynyt Juho Rantala nosti reilussa minuutissa pelin tasoihin Peetu Rantalan ja Topias Helteen maukkaista syötöistä. Tämän jälkeen OLS joutui todelliseen pyöritykseen, mutta läpiajoista ja maalipaikoista huolimatta vasta ajassa 52.41 kotijoukkueen taistelu palkittiin. Miro Huvisen millintarkka rannelaukaus etuylänurkkaan ja lukemat 6-5 SB Heinolalle. VIimeisellä 5 minuutilla nähtiin maalipaikkoja molempiin päihin ja kotiyleisön pettymikseksi OLS tasoitti pelin lukemiin 6-6 Tuomas Kakon maalilla.

Jatkoajalla molemmille joukkueille tarjoutui ylivoimamahdollisuus jäähyilyn seurauksena, mutta 65 minuutin pelaamisen jälkeen ratkaisua haettiin rangaistuslaukauksilla. Niissä OLS oli lopulta niukasti parempi ja vei Ouluun 2 sarjapistettä.

"Hieno peli joukkueelta. Yritystä riitti ja vaikeistakin hetkistä noustiin aina uudestaan mukaan otteluun. Ennen ottelua moni olisi ollut tyytyväinen yhteen pisteeseen vaikka rankkareista saattoi hiukan jäädä huono maku suuhun. Nyt viimeistään pojat tietävät, että kaikki on mahdollista jos pudotuspeleihin päästään. Onhan se aika mahtavaa, että pieni ja pippurinen SB Heinola pystyy pitämään sarjakärkeä tiukoilla ja komealla peliesityksellä, tiivistää valmennus pelin annin". Tervetuloa kannustamaan poikia seuraavaan kotipeliin ke 11.3 klo 19.00. Areenan hornankattilassa on tuolloin vastassa sarjakakkonen Tampereen Classic.

Tilastot

6 - 7

OLS
1 - 22 - 33 - 1
3'MaaliRantala Peetu
3'MaalisyöttöHelle Topias
20'Jäähy: 2minRantala Juho
22'MaaliSalonen Anton
28'MaaliKuhanen Atte
28'MaalisyöttöVirtanen Juuso
43'MaaliRantala Juho
43'MaalisyöttöRantala Peetu
44'MaaliRantala Juho
44'MaalisyöttöHelle Topias
52'MaaliHuvinen Miro
52'MaalisyöttöSalonen Anton
63'Jäähy: 2minLahti Valtteri