1
MAA
12.00
C2 pojat, SM-Sarja

Oilers NG - SBH C2   7 - 8

Esport Areena

C2 pojat SM-puolivälieriin: Oilers- SB Heinola 7-8

SB Heinola haki Esport Areenalta tärkeät 3 sarjapistettä 7-8 (4-4, 2-1,1-3) voitolla Oilersista. Voitto varmisti joukkueelle 3 sijan runkosarjassa ja paikan SM-puolivälieriin. " Ottelussa oli hyviä ja heikkoja jaksoja sekä pelillisesti että joukkueen ilmapiirin osalta, mutta hienosti pojat lopulta pelasivat joukkueelle ja löysivät keinot pelin voittamiseen. Toki siihen tarvittiin huippupeli myös maalivahti Jaakko Malaskalta. Erikoistilannepelaamista ei ole harjoiteltu moneen kuukauteen ja ylivoimalla olisi ollut mahdollisuus ratkaista ottelu, tiedetään kyllä mitä osa-alueita voidaan vielä hioa ennen pudotuspelejä ja erikoistilannepelaaminen on yksi sellainen kokonaisuus. Valmennuskin voi oppia tästä, sen verran sekavaa oli peluutus kun koko ajan vaihtui pelaajat jäähyaitiossa, toteaa valmentaja Teppo Rantala."

SB Heinola siirtyi alle minuutissa 1-0 johtoon kun MIko Töyrylä syötti ja Lauri Hämäläinen pölläytti pallon takayläkulmaan. Muutama vaihto myöhemmin Topias Tarvaala ampui vierasjoukkueen jo 0-2 johtoon. OIlers kavennuksen jälkeen Topias Helle oli terävänä maalin edessä ja peli 1-3 sekä OIlers maalivahti vaihtoon. Lopulta ensimmäiselle erätauolle mentiin tasalukemissa 4-4 Oilersin onnistuttua vielä kolmesti ja Lauri Lahnalahden viimeisteltyä Heinolan neljännen maalin.

Toisessa erässä Oilers siirtyi ottelussa johtoon ensimmäisen kerran, mutta Anton Salonen tasoitti pelin 5-5 Juho Rantalan tarjoilusta erän puolessavälissä. Tämän jälkeen pelissä nähtiin sekava 8 minuutin jakso joka sisälsi yhden hylätyn OIlers-maalin, SB Heinolan 5-3 ylivoimapelin ja Oilers maalin kahden pelaajan alivoimalla. Erätauolle lopulta lukemissa 6-5.

Kolmannessä erässä SB Heinola puristi väkisin pelin voittoon. Eliel Rae aloitti takaa-ajon komealla rannelaukauksella Juho Rantalan poikkisyötöstä. Oilersin 7-6 johtomaali ei enää saanut Heinolan peliä sekaisin, sillä MIro Huvinen kuittasi ottelun uudestaan tasalukemiin heti sauraavassa vaihdossa. Viimeiset 10 minuuttia tarjosivat hyviä maalipaikkoja molemmissa päissä kenttää, Jaakko Malaska joutui venymään parhaimpaansa ja kaksi minuuttia ennen ottelun loppua Lauri Hämäläisen tulinen rannelaukaus jäi lopulta voittomaaliksi 7-8. Ensi viikolla SB Heinola kohtaa vielä kahdessa viimeisessä runkosarjaottelussa ke 11.3 Classicin klo 19.00 Vierumäki Areenalla sekä sunnuntaina 15.3 klo 13.30 Kajaanin Papaksen samalla Areenalla. Tervetuloa kannustamaan!
Tilastot
Oilers NG

7 - 8

4 - 42 - 11 - 3
0'MaaliHämäläinen Lauri
0'MaalisyöttöTöyrylä Miko
6'MaaliTarvaala Topias
11'MaaliHelle Topias
11'MaalisyöttöRantala Peetu
13'MaaliLahnalahti Lauri
13'MaalisyöttöRantala Juho
27'Jäähy: 2minTarvaala Topias
31'MaaliSalonen Anton
31'MaalisyöttöRantala Juho
42'MaaliRae Eliel
42'MaalisyöttöRantala Juho
47'MaaliHuvinen Miro
47'MaalisyöttöSalonen Anton
57'MaaliHämäläinen Lauri
57'MaalisyöttöHelle Topias

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista