SB Heinola Akatemian rakentaminen käynnissä!
Julkaistu: 21.05.2020 00.00

SB Heinola Akatemian rakentaminen käynnissä!

Sarjapaikkansa miesten 2-divisioonassa säilyttäneen SB Heinola Akatemian rakentaminen on täydessä vauhdissa. Joukkueen viime kauden runko säilyy hyvin kasassa ja kovia vahvistuksiakin on luvassa.

Joukkueen päävalmentajana jatkaa edelliseltä kaudelta tuttu Jere Ojala, joka nähdään tulevalla kaudella myös Suomisarjaan nousseen SB Heinola Edustusjoukkueen valmennustiimissä.

– Viime kausi meni hyvin ja tavoitteet saavutettiin. Innolla lähden katsomaan, mitä tuleva kausi tuo tullessaan. Tavoitteena on pelata ehjä ja nousujohteinen kausi. Odotan, että pelaajat pyrkivät parhaaseensa, ja kehittyisivät pelaajina ja urheilijoina. Itse taas tietenkin yritän parhaani mukaan kehittyä valmentajana.

Jo nyt on selvää, että SB Heinola Akatemialla on käsissään todella kilpailukykyinen ja hyvä joukkue ensi kaudella. Mikäli koet, että Akatemia on sinun joukkue, otathan rohkeasti yhteyttä — haemme joukkueelle myös huoltajia! Jos taas joukkueen tukeminen kiinnostaa, on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja sponsoroinnin ja yhteistyön merkeissä.

Joukkueen on tarkoitus aloittaa yhteiset treenit heti kesäkuun alusta. Tarkempaa tietoa ensi kauden pelaajista tulossa pian.


Yhteydenotot:

Valmentaja Jere Ojala, jere.ojala@sbheinola.fi
p. 044 5079 914

Muissa kun pelaajia koskevissa asioissa, ota yhteys joukkueenjohtaja Katja Hytöseen,
katja.hytonen@sbheinola.fi
p. 040 5430 905

Seuran uusimmat

Salibandy Heinola ry

Y-tunnus 2500085-9

Urheilukatu 2, jäähalli

18100 Heinola

Puh: Jari Vastamäki 040 540 9045

Email: jari.vastamaki@sbheinola.fi