P16, SM-Sarja

Steelers - SBH   2 - 9

Iittala-Halli

C1 pojille 2-9 vierasvoitto Hämeenlinnassa

Hämeenlinnan Steelers taipui lauantai-illan kotiottelussaan yhtenäisesti ja uhrautuvasti taistelleelle C1 poikien joukkueelle lukemin 2-9 (0-3, 0-4, 2-2).

Ensimmäinen erä oli hienokseltaan vierasjoukkueen hallintaa; kaksinkamppailuja voitettiin joka puolella kaukaloa ja vastustajan laukausten peittäminen oli selvästi edellisotteluja tasokkaampaa. Ottelun avausmaali syntyi jo kolmannella minuutilla pallonriiston jälkeisestä vastahyökkäyksestä. Miko Töyrylä tarjoili ja Juuso Virtanen viimeisteli lukemiksi 0-1 napakalla rannelaukauksella. Juho Rantalan ilmaveivi ja Olli Maksimaisen tarkka rannelaukaus ylivoimalla Lauri Lahnalahden syötöstä sinetöivät lopulta ensimmäisen erän vierasjohdoksi 0-3.

Toisessa erässä Steelersin keskittyminen alkoi rakoilla LaSBHeinolan tiiviin viisikkopelin ansiosta. Miro Huvinen syötti erän alkupuolella Rasmus Lundenin 0-4 maalin ja tämän jälkeen kotijoukkueen turhautuminen johti kahteen jäähyyn, joista molempien jälkeen pallo löytyi Steelersin maalista. Ensin Peetu Rantalan tarkka rannelaukaus maalin nurkalta takayläkulmaan ja vajaat kaksi minuuttia myöhemmin Juho Rantalan kaukolaukaus maalivahdin kainalosta etukulmaan ajassa 29.13. Ennen erätaukoa Vili Huvisen tarkka syöttö tavoitti vielä Miko Töyrylän, joka pommitti lukemat 0-7 kahden erän jälkeen tarkalla rannelaukauksella maalin etukulmaan.

Kolmannessa erässä maaleja tehtiin vuorotellen ja lopputulos 60 minuutin jälkeen komea vierasvoitto lukemin 2-9. ” Kahden hiukan ailahtelevamman ottelun jälkeen nähtiin kentällä sisuuntunut joukkue. Tässä oli jo häivähdys sellaista taisteluilmettä mitä SM-sarjassa pelaaminen vaatii. Omaa maalia puolustettiin hyvin ja jokainen pelaaja halusi voittaa kaksinkampppailuja ja peittää laukauksia uhrautuvasti, hyvänä esimerkkinä ikitaistelija Valtteri Lahti. Maalinteko ja ylivoimapelaaminenkin vaikuttivat aavistuksen rennommilta kun edellispelissä Espoossa, vaikka muutamia hyviä mestoja vielä tuhrittiinkin. Lisäksi Jaakko Malaska oli maalilla eleettömän varma. Mielenkiintoista on lähteä tämän jälkeen mittaamaan sarjan mitalisuosikkien syyskunto, avauspisteet on plakkarissa joten toivottavasti saadaan rento ja reipas esitys aikaane ensin Ervin vieraana tiistaina Vantaalla ja sunnuntaina kauden ensimmäisessä kotipelissä Classicia vastaan Vierumäki Areenassa.”, summaa lauantain annin valmentaja Teppo Rantala.

Tilastot
Steelers

2 - 9

0 - 30 - 42 - 2
2'MaaliVirtanen Juuso
2'MaalisyöttöTöyrylä Miko
6'MaaliVirtanen Juuso
6'MaalisyöttöMaksimainen Olli
10'MaaliMaksimainen Olli
10'MaalisyöttöLahnalahti Lauri
19'Jäähy: 2minKuhanen Atte
25'MaaliLundén Rasmus
25'MaalisyöttöHuvinen Miro
27'MaaliRantala Peetu
27'MaalisyöttöMaksimainen Olli
29'MaaliRantala Juho
29'MaalisyöttöMaksimainen Olli
29'Jäähy: 2minMaksimainen Olli
29'Jäähy: 10 minMaksimainen Olli
36'MaaliTöyrylä Miko
36'MaalisyöttöHuvinen Vili
42'MaaliMaksimainen Olli
42'MaalisyöttöRantala Juho
45'Jäähy: 2minLahnalahti Lauri
45'Jäähy: 2minMaksimainen Olli
50'MaalisyöttöHuvinen Miro