Edustukselle kirvelevä kotitappio
Julkaistu: 15.10.2020 00.00

Eilen pelattu ensimmäinen kotipeli Suomisarjassa ei valitettavasti kerryttänyt sarjapistepottia. Kouvolan sudet nappasivat voiton lukemin 5-8. Päävalmentaja Jussi Mäenpää kommentoi nyt eilisiltaista kamppailua:

"Arkikotipelit on siitä vaikeita, että pelin voittamiseen tarvittavaa latausta on vaikea löytää. Kun pelaajat ja valmentajat tulevat paikalle suoraan töistä, opinnoista ja hakemasta lapsia päiväkodeista, on oikean pelimoodin löytäminen vaikeaa. Tähän asiaan täytyy kiinnittää jatkossa enemmän huomiota, että saavutamme riittävän korkean vireystilan pelaajille siihen mennessä, kun pallo viedään ottelussa keskipisteelle ensimmäisen kerran.

Peli itsessään oli heikkotasoinen ja kahdesta joukkueesta Sudet oli eilen parempi. Yleisesti ottaen täällä Päijät-Hämeessä pelataan salibandyä erilaisilla säännöillä kuin valtaosassa muuta Suomea. Sudet-pelissä sai rikkoa mailalla valtavasti ja siihenkin asiaan meidän pitäisi pystyä sopeutumaan paremmin, varsinkin kun pelaamme enemmän kuin joka toisen ottelun tällä alueella.

Itse pelissä eka erä oli siis selkeästi huonointa peliä tällä kaudella mukaan lukien harkkapelit. Tokaan erään herättiin peliin mukaan, mutta kolmannen erän johtomaalin jälkeen keskittyminen taas herpaantui, kun luulimme pisteiden tulevan helposti. Toki vastustaja muutti hieman avaustaan, mutta enemmän tämä tappio johtui omista hölmöilyistämme pelissä.

Katsellaan vielä videolta pelin kulku ja ollaan ensi kerralla parempia."

Eilen pelatun ottelun tilastot näet täältä:

Ensi sunnuntaina klo 15:30 saapuu Vierumäki Areenalle vuorostaan Happee Steamers Jyväskylästä testaamaan Edustuksen pelivireen.