Edustukselle tappio Loviisasta
Julkaistu: 15.11.2020 00.00

Edustukselle tappio Loviisasta

Edustusjoukkueen kolmen ottelun voittoputki tuli tiensä päähän Loviisassa, kun kotijoukkue Tor nappasi voiton 2-0. Loviisa oli ehtinyt aloittaa kauden vakuuttavasti menettäen vain yhden pisteen viidessä ottelussaan, eikä kuudeskaan ottelu tuottanut heille pettymystä. Päävalmentaja Jussi Mäenpää kommentoi perjantai-iltaista ottelua:

– Tasainen vääntö, jossa Loviisa oli ehkä juuri sen verran rutinoituneempi, että kaivoi pisteet. Ehkä mekin olisimme jonkinlaisen palkinnon ansainneet, mutta ei tällä kertaa.

En muista, olenko koskaan ollut salibandyottelussa, jossa veskari pelaa nollat. Meilläkin oli paikat laittaa palloa reppuun, mutta Loviisa puolusti erinomaisesti ja veskari hoiti loput. Myös me puolustimme todella hyvin ja pidimme vastustajan maalipaikat vähissä. Hessu otti maalissa kiinni käytännössä kaiken, mikä oli kiinni otettavissa.

Nälkää jäi tulevaisuutta varten. Joukkueen peli on ihan hyvillä jengoilla, mutta vielä on varaa parantaakin. Seuraavaksi pelataan Dynamoa vastaan ja se onkin sitten taas ihan eri peli, eli hyvää työn tekoa tulee jatkaa, jos meinataan jatkossakin pisteitä kerätä.


Ottelun yhteenvedon näet täältä: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/21

Salibandy Heinola ry

Y-tunnus 2500085-9

Urheilukatu 2, jäähalli

18100 Heinola

Puh: Jari Vastamäki 040 540 9045

Email: jari.vastamaki@sbheinola.fi