C2 pojat, SM-Sarja

Tiikerit - SBH C2   5 - 5

Joutsenohalli, Joutseno

C2 pojat taistelivat tasapelin Tikkurilan Tiikereitä vastaan

SM- sarjan neljännestä ottelusta Tiikereitä vastaan muodostui varsinainen jännitysnäytelmä. Tiikerit hallitsivat hienoisesti avauserää ja siirtyivät 1-0 johtoon jo ottelun ensiminuuteilla. Hiukan vaisusti ottelun startannut SB Heinola kampesi itsensä tasatilanteeseen Topias Helteen rannelaukauksella Eliel Raen syötöstä. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin tilanteessa 1-1, Jaakko Malaskan muutamien huipputorjuntojen ansiosta. Toisen erän alkupuolella SB Heinola siirtyi 2-1 johtoon kun Peetu Rantala syötti ja MIro Huvisen tarkka laukaus yllätti Tiikereiden maalivahdin etukulmasta. Loppuerä oli jo kahden hiukan väsyneen joukkueen pelaamista, mitä värittivät harhasyötöt ja kovat kaksinkamppailut. Kolmas erä ehti vanheta ainoastaan 33 sekuntia, kun Juho Rantala kiersi Tiikereiden puolustajan ja nosti SB Heinolan tasatulokseen 3-3 takaylänurkkaan suuntautuneella laukauksella. Tämän jälkeen maaleja iskettiin vuorotellen, Tiikerit 4-3 ja Rantalan tasoitus Topias Helteen syötöstä 4-4. 5 minuuttia ennen täyttä aikaa Tiikerit siirtyivät 5-4 johtoon, mutta sisukas Heinolalaisjoukkue väänsi itsensä väkisin tasatulokseen. Miko Töyrylä käynnisti vastahyökkäyksen ja Topias Tarvaala pääsi puolittaiseen läpiajoon. Tarvaala ampui pallon viileästi yläriman alle ja toi SB Heinolan tasatulokseen 5-5. Jaakko Malaska torjui lopulta 8 kertaa, Tiikerien Eero Sihvola 16 torjuntaa. Tulevana sunnuntaina SM-sarja jatkuu kotiturnauksella Vierumäellä. Vastustajiksi saapuvat suurin mestariehdokas ErVi Helsingistä sekä Porin Karhut.

Tilastot
Tiikerit

5 - 5

1 - 12 - 12 - 3
8'MaaliHelle Topias
8'MaalisyöttöRae Eliel
10'Jäähy: 2minTöyrylä Miko
18'MaaliHuvinen Miro
18'MaalisyöttöVirtanen Juuso
30'MaaliRantala Juho
35'MaaliRantala Juho
35'MaalisyöttöHelle Topias
41'MaaliTarvaala Topias
41'MaalisyöttöTöyrylä Miko