C2 pojat, SM-Sarja

SBH C2 - EräViikingit Pohjoinen  2 - 7

Vierumäki Areena

Ervi vahvempi kotiavauksessa lukemin 2-7

Kotiturnaus alkoi SB Heinolan C2 pojilla kovimmalla mahdollisella haasteella, kun vastustajaksi saapui ErVi Helsingistä. Ensimmäinen erä tanssittiin tasaisisissa merkeissä ja runsaslukuinen kotiyleisö sai tuulettaa SB Heinolan 1-0 johtomaalia, kun Peetu Rantala löysi pitkällä avaussyötöllä Miro Huvisen. Huvinen vei ErVi puolustajan nakkikioskille ja viimeisteli tyylikkäästi kotijoukkueen johtomaalin. Tiiviisti puolustanut ja ErVin prässipelaamisen alla rohkeasti pallollista peliä toteuttanut SB Heinola siirtyi ensimmäiselle erätauolle lopulta ansaitussa 1-0 johdossa. Toisen erän aikana ottelu alkoi kääntyä ErVille. Tasoitus 1-1 syntyi heti avausminuuteilla, mutta tähän SB Heinola vielä pystyi vastaamaan pikaisesti. Topias Helle namutteli Juho Rantalan syötöstä 2-1 johtomaalin komean vaparikuvion päätteeksi.ErVi kuittasi heti seuraavassa vaihdossa pelin tasoihin ja tämän jälkeen kahdella komealla yksilösuorituksella johdon lukemiin 4-2. Olli Marjo ampui ylivoimalla ErVin lopulta 5-2 johtoon vain 22 sekuntia ennen toisen erän loppua. Kolmas erä alkoi Heinolan joukkueen kannalta synkästi, heti avausvaihdossa lukemat 6-2 ja minuutti tästä ErVi siirtyi vastahyökkäyksestä jo 7-2 johtoon. Viimeinen 10 minuutin aikana aktiivisesti palloriistoja hakenut SB Heinola pääsi muutamiin hyviin maalintekopaikkoihin, mutta kavennusosumat jäivät tällä kertaa syntymättä. Viimeinen 30s osumia haettiin kahden miehen ylivoimalla kun ilman maalivahtia pelannut kotijoukkue pääsi ylivoimalle ErVin ensimmäisen jäähyn myötä. Loppulukemat siis 2-7 ja matka jatkuu kohti Karhut ottelua. " Hieno ensimmäinen erä, toisessa hiukan jäimme ilman palloa ja 1vs1 tilanteissa ErVin oli lopulta taitavampi ja viimeisteli meitä laadukkaammin maalipaikoistaan. Kolmannessa erässä oli hieno huomata se, että pojat taistelivat loppuun saakka, vaikka kavennusmaalit jäivät tällä kertaa tekemättä", kommentoi ensimmäistä SM- kotipeliä joukkueen valmennusjohto.

Tilastot

2 - 7

EräViikingit Pohjoinen
1 - 01 - 50 - 2
11'MaaliHuvinen Miro
11'MaalisyöttöRantala Peetu
16'MaaliHelle Topias
16'MaalisyöttöRantala Juho
28'Jäähy: 2minTarvaala Topias