C2 pojat, SM-Sarja

KOOVEE - SBH C2   10 - 8

AutoCenter Areena

C2 pojille komea vierasvoitto KooVeesta

C2 pojat nappasivat täydet sarjapisteet Tampereen KooVeelta lukemin 8-10 (1-1, 2-4, 5-5). Ensimmäinen erä oli tasaista pelaamista ja erätauolle siirryttiin lukemissa 1-1. Toisessa erässä SB Heinola pystyi rytmittämään ottelua paremmin pitempien pallonhallintajaksojen ja oikea-aikaisten vastahyökkäysten avulla. Kolmas erä alkoi vierasjohdossa 3-5 ja viimeinen 20 minuuttia tarjosikin yleisölle tapahtumia laidasta laitaan. Osin jäähyilyyn sortunut kotijoukkue näytti jo luovuttavan pisteet Heinolaan, kun Henri Mertsalmi ja Theo Honkanen ampuivat ylivoimalla vierasjohdoksi 3-9. KooVee nousi kuitenkin 2 minuutin aikana lukemiin 6-9, kunnes Juho Rantalan vapaalyönnistä iskemä maali lopetti kotijoukkueen orastavan kirin neljä minuuttia ennen ottelun loppua. KooVee onnistui vielä kaventamaan loppulukemiksi 8-10 ilman maalivahtia, mutta maalivahti Niklas NIkki otti tarvittavat torjunnat ja 3 sarjapistettä Heinolaan. Uhrautuvasti koko joukkueena puolustaneen SB Heinolan maalintekotehoista vastasivat hattutemput iskeneet Atte Kuhanen (3+0) ja Juho Rantala (3+3). Henri Mertsalmi (2+3) ja Peetu Rantala (1+2) olivat myös tehokkaita hyökkäyssuuntaan.

" Hyökkäsimme monipuolisemmin ja laadukkaammin kun edellisviikon Classic-pelissä. Pystyimme pelaamaan pitempiä pallonhallintajaksoja ja avauspelaamisen yksinkertaistaminen tuotti vähemmän pallonmenetyksiä keskialueella. Kaiken kaikkiaan hieno ottelu tiukkaan paikkaan, tämä pitää joukkueen edelleen mukana taistelussa 8 parhaan joukkueen pudotuspeleihin. Ylivoimapelaaminenkin onnistui tällä kertaa mukavasti (4maalia), tiivistää ottelun tapahutumat valmentaja Teppo Rantala." Viiden vierasottelun jälkeen SB Heinolan C2 pojilla on luvassa kahden kotiottelun viikonloppu, kun Kuopion Welhot saapuvat Vierumäki Areenalle la 18.1 klo 18.00 ja KooVee su 19.1 klo 14.30. Toivottavasti saamme paljon Päijät-Hämeen salibandyväkeä katsomoon kotijoukkuetta kannustamaan!

Tilastot
KOOVEE

10 - 8

1 - 14 - 25 - 5
10'MaaliKuhanen Atte
10'MaalisyöttöMertsalmi Henri
20'MaaliRantala Juho
20'MaalisyöttöRantala Peetu
21'MaaliKuhanen Atte
21'MaalisyöttöMertsalmi Henri
28'MaaliRantala Peetu
28'MaalisyöttöLahnalahti Lauri
30'MaaliMertsalmi Henri
30'MaalisyöttöRantala Juho
33'Jäähy: 2minLahnalahti Lauri
40'MaaliRantala Juho
40'MaalisyöttöRantala Peetu
43'MaaliKuhanen Atte
43'MaalisyöttöMertsalmi Henri
44'MaaliMertsalmi Henri
44'MaalisyöttöRantala Juho
46'MaaliHonkanen Theo
46'MaalisyöttöRantala Juho
55'MaaliRantala Juho
55'MaalisyöttöLahnalahti Lauri