B-tytöt kolmansina aluesarjassa
Julkaistu: 09.12.2018 00.00

B-tytöt nosti sijoitustaan aluesarjassa

Ensimmäinen peli pelattiin Kuopion Welhoja vastaan, joka johtaa aluesarjaa.

Jo ennalta tiedettiin, että vastus on kova mutta tytöt aloittivat pelin hienosti. Ensimmäisen erän alkupuolella vastustaja teki maalin mutta otti myös jäähyn. Ylivoima pyöri hyvin ja Sara Töyrylä tasoitti lukemat 1-1 ajassa 11:28 Hilla Salmion syötöstä. Vastustaja kuittasi maalin hetken päästä lukemin 1-2. Ensimmäinen erä pelattiin hyvää peliä ja vielä toisessa erässä peli kulki kohtuullisesti Hilla Salmion tehdessä maalin Annika Toivasen syötöstä. Tyttöjen peli kuitenkin hajosi parin helpon maalin päästessä läpi ja lukemat pelin päättyessä olivat 2-8 Welhoille.

Toinen peli oli Joensuun Josbaa vastaan, joka on tasapisteissä SB-Heinolan kanssa.

Tämän pelin tytöt saivatkin kulkemaan edellistä paremmin. Vastustaja pääsi yllättämään maalilla torjuneen Vilma Turvan ajassa 4:35 mutta se jäikin sitten ainoaksi kerraksi, sillä Vilman rautainen ote maalilla kesti loppuun asti. Annika Toivanen rankaisi vastustajaa maalilla vielä ensimmäisessä erässä Hilla Salmion syötöstä ja erä päättyikin lukemiin 1-1.Toisessa erässä Heinola maalasi kaksi kertaa ja kolmannessa kolme kertaa. Ketjupelaaminen toimi tytöillä tällä kertaa hyvin ja paikoista saatiin tehtyä maaleja. Kaikki tytöt myöskin puolustivat hienosti pelissä.

Pisteille tässä pelissä tytöistä pääsivät Carita Lanteri 2+0, Hilla Salmio 1+1, Henna Piironen 1+1, Annika Toivanen 1+0, Hilja Rautkoski 1+0, Sara Töyrylä 0+1 sekä Iida Järvinen 0+1

Seuraavat pelit pelataan vasta ensi vuonna 12.1 Kouvolan Utti-hallissa. Silloin vastaan asettuu Hatsina Mikkelistä ja Pelicans Lahdesta.