SB Heinola ja LASB yhteistyöhön
9.6.2019 19:16 Uutisointi / SB Heinola

LASBin urheilutoimenjohtaja Teemu Varis ja SB Heinolan varapuheenjohtaja Jari Vastamäki ovat tyytyväisiä yhteistyösopimukseen.

Salibandyseurat LASB ja SB Heinola ovat solmineet yhteistyösopimuksen joka koskee kaikkiaan noin 850:tä salibandyliiton lisenssin alaista pelaajaa.
Yhteistyön ydinajatuksena on mahdollistaa nuorille salibandyn harrastaminen oman ikänsä ja tasonsa mukaisissa joukkueissa koko junioripolun ajan sekä samalla tarjota laadukas pelaajapolku, jolla omista junioreista kasvatetaan pelaajia aina yhteistyöseurojen edustusjoukkueisiin asti.

LASBin urheilutoimenjohtaja Teemu Varis kommentoi solmittua yhteistyösopimusta seuraavasti. “Päijät-Hämeen salibandyn kokonaisvaltainen kehittäminen vaatii vahvaa yhdessätekemistä ja näemme että seurojen välinen yhteistyö on ainoa tapa saada kurottua maan kärkiseurojen etumatkaa kiinni. SB Heinolan toiminnan korkea laatu sekä osaaminen on ollut tiedossa jo pitkään ja vain laadukkaan yhdessätekemisen kautta voimme alueena nousta seuraavalle tasolle. Voimme oppia heiltä paljon alkavassa yhteistyössä."

SB Heinolan varapuheenjohtaja Jari Vastamäki on tyytyväinen sopimukseen ja alkaneeseen yhteistyöhön. "Yhteistyöneuvottelut etenivät nopeasti ja heti ensimmäisestä tapaamisesta alkaen neuvotteluissa vallitsi hyvä yhteen hiileen puhaltamisen meininki. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin"

Seurojen väliseen sopimukseen sisältyy myös farmiyhteistyö LASBin miesten liigajoukkueen sekä SB Heinolan 2-divisioonassa pelaavan edustusjoukkueen välillä.


   
Lisää uutisia
SB Heinola
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat