SB Heinolan kausi päätökseen
Julkaistu: 11.04.2020 00.00

SB Heinolan kausi päätökseen

Tervehdys SB Heinolan seuratoimijat,

Tänä keväänä elämme kaikin puolin poikkeuksia olosuhteita ja niin ollen myös seuran kevätjuhla jää tänä vuonna pitämättä. Mutta se ei heikennä palkintojen ja varsinkaan niiden eteen tehdyn työn arvoa yhtään. Pikemminkin voisin ajatella että asia on päinvastoin, ehkä näin etäyhteyksien päässä luettu sana jää paremmin mieleen kuin juhlapuheet.

Saimme kuluneella kaudella paljon aikaan niin kilpailullisesti, kuin harrastuksenkin kannalta. Miesten joukkueet ottivat isoa roolia järjestämällä mm. beactive-päivän urheilupuistossa, SB Heinola-päivän liikkahallilla, napero-/eskarisäbä kauden harjoitukset ja SB Heinola pisteen Peliittojen kotipelin yhteydessä. Muutaman vuoden tauon jälkeen aloitimme ilmaisen salibandy-kerhon vasta-alkajille seuran aktiivi Ari Huttusen johdolla. Eskarit ja F-/G-tytöt osallistuivat ekaluokkaikäisten lähiliiga turnauksiin aiheuttaen vastustajille harmaita hiuksia.

Kilpailullisesti kulunut kausi oli erittäin menestyksekäs. E-tyttöjen aluemestaruus jäi sinettiä vaille kauden katketessa ja mainittakoon yli 20 ottelun tappioton kausi. C2-pojat selvittivät tiensä sm-sarjan pleijareihin ja kuka tietää mihin nousujohteinen kausi olisi päättynytkään. Miesten edustusjoukkue nousi salibandyliiton uuteen suomisarjaan.

Viime keväänä aloitimme seurayhteistyön Lasbin kanssa ja myös se toi uusia tuulia / mahdollisuuksia niin junnuille, kuin miestenkin joukkueille farmi-sopimuksen ja rinnakkaisedustusten kautta. Menneellä kaudella yli 40 seuramme kasvattia pelasi ikäluokkiensa sm-sarjoissa! Se on huikea määrä pienen kaupungin seuralle!!! Lisäksi ehdimme perustaa -06 ikäluokan talenttiryhmän yhdessä Lasbin,BB-88 ja Mävin kanssa.

Tulevan kauden suunnitelmat ovat hyvässä vauhdissa mm. seurayhteistyön laajentamiseksi, mutta niistä enemmän kun poikkeusolot sallivat joukkueharjoitusten aloittamisen.

Tänä vuonna lähetämme seurapalkinnon saajille postitse kunniakirjat ja julkaisemme nimet / kuvat kotisivuillamme. Joukkueiden palkittavien nimet julkaisemme kotisivuilla. Palkinnoista säästetyt rahat käytämme napero-/eskarisäbän kausimaksun pienentämiseen.

Hyvää alkanutta kevättä ja pitäkää itsenne terveenä!

Johtokunnan puolesta. Puheenjohtaja Jari Vastamäki

Salibandy Heinolan johtokunta on valinnut seurapalkintojen saajat.

Vuoden joukkuepelaaja: Juho-Matti Leinonen B-pojat. B-junioreiden avainpelaajia, antaa kentällä aina kaikkensa ja pelaa joukkueelle. Tärkeässä roolissa myös miesten joukkueessa ensimmäisellä pelikaudellaan.

Vuoden tyttöjuniori: Riia Lahtinen E-/D-tytöt. E-tyttöjen aluesarjan paras pelaaja, mutta pelasi epäitsekkäästi joukkueelle. Mahtavaa tyttöenergiaa.

Vuoden poikajuniori: Miro Huvinen C2-pojat. Vahvaa pelaamista ikäluokan SM-sarjassa koko kauden. Loppukaudesta nousi nuoresta iästä huolimatta myös miesten edustusjoukkueeseen.

Vuoden maalivahti: Topi Aaltonen. Nuoresta iästään huolimatta löi itsensä läpi ensimmäisellä kaudella miesten 2 divisioonassa. Kehitys nousukiidossa.

Vuoden pelaaja: Matti Korhonen miesten edustusjoukkue. 2.divisioonan paras pelaaja ja tärkeä pala edustusjoukkueen menestyksessä. Esimerkillinen pelaaja junioreille.

Vuoden valmentaja: Teppo Rantala C2-pojat. Johdatti joukkueensa rautaisella osaamisellaan C2-poikien sm-sarjaan. Kasvatti joukkueen pelaajille mahtavan yhteishengen positiivisella ja kannustavalla asenteellaan.

Seuratoimintapalkinto: Perhe Lahnalahti. Monen vuoden aktiivinen osallistuminen koko perheen voimin mm. pelaajina, joukkueenjohtajana, rahastonhoitajana, valmentajana, kuuluttajana, tuomarina ja toimitsijana.

Seuran uusimmat

Salibandy Heinola ry

Y-tunnus 2500085-9

Urheilukatu 2, jäähalli

18100 Heinola

Puh: Jari Vastamäki 040 540 9045

Email: jari.vastamaki@sbheinola.fi